Témat: 1
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
0
Ahoj Alpinete, co s těmi výkony budeš dělat? Ostatní funkce snad ano, ale ty výkony na CB jsou k ničemu, ne? CTCSS nevyužiješ (jen Hotspoty) a velký výkon Ti vadil. Tak na co takovou stanici?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.08.2023, 08:04 PM uživatelem
admin.)
Témat: 127
Hodnocení:
20
Volačka: Alpinet Plzeň
Nikde nepíšu, že jsem stanici pořídil kvůli vyššímu výkonu.CTCSS má i jiné využití, než jsou Hotspoty. Momentálně jsem byl bez SSB stanice...
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.08.2023, 08:17 PM uživatelem
admin.)
Témat: 4
Registrován od: Sep 2022
Hodnocení:
0
Koupil jsem posledni model CRT7900V turbo v 7/2023, ale neni k nemu software. Prodejce mi k ni dodal naprosto nepouzitelny software pro prvni generaci a to co se da stahnout je zastarale take. Ted na podzim 2023 vysla stanice i v brandu Radioddity (QT60) a k nemu vydali software, ktery uz by byl vhodny i pro CRT 7900V turbo 2023, ale bohuzel je tam neco jinak a nelze ho pouzit-pripojeni konci chybou modelu. Kazdopadne je tam jiz oddelene ctcss RX/TX coz bylo az u posledni verze CRT7900, ty software z netu maji jeste spolecne subtony pro TX/RX cili nelze stanici korektne programovat. Ze zoufalstvi ja psal do CRT a ani se neobtezovali se mnou zabyvat, prisla odpoved z automatu, ze odpovi, ale nestalo se tak. Skoda, jinak vyborna stanice.
Témat: 127
Hodnocení:
20
Volačka: Alpinet Plzeň
Čekal jsem , ze to už bude aktuální soft. Verze od prodejce vůbec nefungoval a tato normálně běžela , tak jsem předpokládal , ze už to je ten spravnej, více jsem ho nezkoušel .
Mám také poslední verzi , kupovanou u shop3000 , což bude asi i tvůj případ . Naštěstí ctcss nepotrebuji . Pokud nějak pokročíš, tak nás jistě informuj.
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO
Hodnocení:
0
Za poslednich 45 dnu se mi CRT France vubec neobtezovalo odpovedet. 2x jsem jim psal email s prosbou o software a emaily byly vzdy doruceny, potvrzeny, ze ho budou resit, ale nakonec zadna odezva. CRT France beru tedy jako naprosto neschopnou firmu, ktera neposkytuje zadnou podporu pro svoje zakazniky a z meho pohledu neni duvod od CRT cokoliv dal kupovat. SS7900V turbo 2023 se da koupit v brandu od Radioddity typ QT-60, coz je stejna stanice, ovsem s tim rozdilem, ze na jejich strankach je standardne ke stazeni skutecne funkcni vhodny programovaci software! Tak hodne stesti s vyberem, preji at dopadnete lepe nez ja.
Hodnocení:
0
Na zaver k tematu zamereneho na CRT SS-7900 a k faktu, ze je jiz nahrazena novejsim a pro zakazanika vyhodnejsim modelem (CRT SS-8900) bych rekl jedno: pokud nezvladnete se proklikavat BANDY - A B C D E F G H I a to pouze stale smerem nahoru, tak o ni ani neuvazujte. Ja pouzival pouze band B (41-80) - C (1-40) a pri prechodu z horniho pasma C na spodni jsem musel 8x zmacknout tlacitko BAND a to se prosim nedalo. Pritom stacilo mit vhodny software a nechat zapnute jen ty bandy, ktere uzivatel potrebuje a ostatni zakazat a ne se proklikavat vsim. Zvazte nez koupite...
Témat: 0
Registrován od: Jun 2022
Hodnocení:
1
Tak tohle mě také štvalo u SS 9900
Pokud je SW stejný jako mám k SS 9900, tak tam je volba "Group Valid" ON/OFF a tím ten band zakážeš.
Mám povoleny pouze 4 bandy, B,C pro CB pásmo, kde mám nastaveny kanály a pak 10m a 12m HAM, kde se přepínám na VFO.
OK1PTR