Témat: 29
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
4
Resite nekdo ostrovni solarni elektrarnu?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.07.2022, 04:37 PM uživatelem
romanbrod.)
Hodnocení:
4
Ahoj...no ja jsem zatim teda jen na zacatku....zatim mne to dava pri slunecnem pocasi jenom max 3kw...coz je jen zatim pro mrazak,lednicku,mycku a s pohlidanim odberu i mikrovlnku....ale je to ve vystavbe. Postupne se to bude rozsirovat...jeste bych chtel do budoucna aby to na stridacku postacilo i pracce a bojleru....nejvetsi ranec penez jsou baterky....s tim financne bojuji protoze za posledni dva mesice slo vsechno az na dvojnasobek ceny nez to bylo v zime....
Hodnocení:
4
Tak zatim mam 6x90w panely...280Ah kapacitu baterii a menic pro kuchyn 2kw sinus a pro elektrokutloch 1kw sinus(samo ze co muze jen na 12 nebo 24v tak jede...vcetne osvetleni)....a porad se stavi dal. Na jizni zdi mam jeste misto na 3 panely....a za barakem na zahrade asi na 30 panelu... :-) ...to je takovej muj boj proti inflaci...proc maji nasusene penize stracet hodnotu nekde na uctu?
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.07.2022, 04:34 PM uživatelem
romanbrod.)
Hodnocení:
4
Tak ..a brzdim docasne..pridal jsem jeste panel a dalsi baterku...a rozdelil jsem to na dve elektrarny kvuli natoceni panelu...a obe nabijeji stejnou hromadu baterii...tim jsem ziskal denne o vic nez hodinu slunce navic...a ted davam pauzu
Hodnocení:
4
Tak od Cezu je to oddelene nevodivou 50cm zdi...a hlavne..pretoky do site bych teda nedovolil ani nahodou...to je pustim do bojleru...tohle slouzi jen mne a na ostatni dlabu...jako ostatni na mne
A ani pismeno z odkazu co jsi poslal se netyka ostrovniho systemu...i kdyby mel vykon 1Mw...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.08.2022, 06:45 PM uživatelem
romanbrod.)
Hodnocení:
4
tak ted jeste upravit elektrocentralu aby jela na zemni plyn ...jako nouzovej generator...plyn jde prudce dolu s cenou...tak ho obcas spalim v centrale...