(30.03.2021, 10:14 AM)Vrána Chodov Praha Napsal(a): Martine, dostal jsi na cbpmr tu odpověď ohledně těch funkcí?
jj moc děkuji, mám toho teď hodně, tak nestíhám hned reagovat.
To nahrávání dat přes com port, je jak u Garminu před dvaceti lety
Ty nejdůležitější věci mám už nastavené, zbývá ale spousta funkcí, co nevím co dělají nebo co by měly dělat.
Doufám, že se mi podaří rozchodit spojení přes kabel i doma, zatím jsem to zkoušel na dvou počítačích v práci a 50% úspěšnost.
Zatím se mi nepodařilo zjistit, proč se mi na druhém řádku displeje ukazuje stále 90.50M. Mám nastaveno, aby se zobrazovalo Channel Name / Frequency, tak bych čekal, že tam bude aktuální frekvence, ale asi tomu tak není. Říkal jsem si, jestli to nemůže být CTSS frekvence, ale CTSS mám vypnuté a i když jsem tam zkoušel nějakou CTSS frekvenci nastavit, tak stejně tam pořád bylo 90.50M.
Stejně tak funkce Instantaneously Squelch Off, očekával jsem, že prostě vypne squelch, napořád, dokud ho ručně zase nezapnu. Nicméně to funguje tak, že odsquelchováno je pouze po dobu držení tlačítka.
No bude to chtít ještě hodně pogooglit, jestli náhodou někdo někde jednotlivé funkce nepopsal.
Každopádně velký dík patří Vrána Chodov Praha, který mi na spoustu otázek již odpověď poskytl