Témat: 29
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
1
NanoVNA možná umí spoustu dalších věcí, ale když vidim, jaká je to malinká krabička, jak krásně a rychle to funguje, tak si myslím že není o čem...
Kdo vyzkoušel, ať řekne, ale za mě klasický swr metr už ne e...
PMR: Midland G9pro, Yaesu vx-246, Sencor smr600, Motorola T82Extreme, Vertex standart vx-146 (rozdělané)
Dualband: Wouxun kg-uv9k + Nagoya NA-771
CB: Elix K22 + teleskop
Hodnocení:
4
za mne zase ..analyzer jen pri stavbe nejake nezvykle konstrukce anteny...na konstrukce osvedcene a davno vyrabene staci obyc psv metr....ja si nejvic chvalim Surecom sw102..kdyz clovek pochopi co vsechno a jak ukazuje tak s pomoci umele zateze s tim jde i neosvedcena konstrukce naladit bez problemu...teda aspon tak ze to neskurvi koncak
Témat: 0
Registrován od: Nov 2020
Hodnocení:
0
Také jsem si pořídil NanoVNA a musím říct, že nechápu jak jsem mohl dříve bez toho fungovat. Koupil jsem si to protože jsem nemohl doladit SlimJima. Už jsem si i podle PSW metru kreslil graf PSW, ale byl to strašnej vopruz a stejně jsem z toho nebyl moudrej. Takhle tam vidím průběh PSW a i další hodnoty v celém rozsahu jaký si zadám. A to nemluvím o tom, že to pracuje asi do 900MHz, takže můžu laborovat s anténama v různých pásmech....abych tohle obsáhl, bych musel mít minimálně dva PSWmetry a to za o hodně víc peněz než tuto mini krabičku. Za mne bomba.
Hodnocení:
4
Moje zkusenost v VNA...na teto hracce jakoby perfektne naladena antena ovsem po pripojeni na jinou zatez a kapacitu stanice prez psv metr zcela jine hodnoty nez vykazuje Vna..vetsinou antena jela o hodne niz...coz bylo poznat na vf voltmetru- sila vyzarenyho pole a s namerenym psv se to schodovalo. Tedy zustal jsem verny osvedcene metode doladeni dle psv metru...a ten zazrak VNA jsem prodal...tot muj nazor na tenhle cajk....hold to neni analyzer od R&S za 300 tisic....tedy kdyz ta vec nemeri tak jak je potreba k cemu to mit?
Témat: 2
Hodnocení:
1
No ono jde taky o to, cos to vlastně koupil. Na Ališitpresu se těchhle zázraků válí hafo a teď kterej je pravej a dobrej a kterej fejk? A obrázky si kradou prodejci jeden od druhýho, hodnocení můžeš věřit a nemusíš (nikdo z BFU tomu stejně nerozumí a pokud jim to aspoň vůbec dojde domů celé a svítí tomu displej, dají 5*, i kdyby to měřilo jen obvod přes prsa) a nakonec ti soudruzi z PRC stejnak pošlou kdovíco. Šaty dělaj člověka, ale dovnitř nikdo nevidí... A ty levné PSV metry, to je lautr to samé. Slušnej stojí kolikrát víc, než celá ta onanoVNA.
Alinco DR-135 Mk.II, DJ-A446G, DJ-SR1 * Vertex/Yaesu VX-2500E, FT-7800, VX-146, VX-110, FT-60 * Motorola T42, T82 * Danita 2000 * AnyTone AT-5555, AT-6666 * President Randy III
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.07.2021, 06:25 PM uživatelem
Vrána Chodov Praha.)