Témat: 29
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
4
je tu nekdo kdo ma zkusenost s P25? Jde mi o rozdil proti DMR...a hlavne ...co to vse umi proti mototrbo...dcdm,call alert atd....
Témat: 0
Registrován od: Jan 2023
Hodnocení:
0
U P25 je hlavně problém s dostupností stanic. Které se u nás v žádných provozech nevyskytují, aby se mezi lidi měli šanci dostat.
Mám zkušenost s d-star, které jsem vyzkoušel na sdílenkách UHF a na PMR ale ruční stanice ICOM už nemá výkon na 172MHz... Pár lidí má i Fusion, ale provedení stanic, výbava a zobrazení na displayi stanic Yaesu např. FT-70 není natolik dobré aby mě přesvědčilo pořizovat, ostatně údajně ani příjmové vlastnosti.
Mezi lidmi je pár VHF mobilek IDAS, což je brandovaný NXDN od ICOMu... O jiných digitálech, že by zde byly mezi lidmi nic moc nevím.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2023, 06:49 PM uživatelem
JiriHlubocepy.)
Hodnocení:
4
no ptam se proto ze bych mnel moznost nekolik p25 stanic mit od kamarada z usa kde je p25 standart a dmr se tam nepouziva...a tady na vazne "privatni" hovory by p25 na sdilenkach fungovalo jako sifrovani hovoru...nikdo by si to neposlechl...tedy by to bylo "sifrovane" bez poruseni VO...
Témat: 0
Registrován od: Jan 2023
Hodnocení:
0
P25 by měl umět DSD+ i některé ruční radioscannery.
V aktualizovaném VO-R z roku 2020 je již vyjmutý zákaz používání utajovače hovoru nebo šifrování...
Hodnocení:
4
tak tri P25 motorky prisli postou...tak jdu blbnout.....vsechny tri podporuji phase1 i 2 a dokonce si to sami i poznaji...tak az s tim poblbnu tak dam vedet...no nekup to 50$ kus...
Hodnocení:
4
Zajimave na P25 je pro mne to ze Ph.II v podstate neresi TS a v podstate to jede standartne jako DCDM co ma motorbo.. ale u tohohle je starost to nastavit jinak nez jako "DCDM"...ale uz pri zakladnim nastaveni jdou dva hovory soubezne na jednom kanalu aniz by si vadili...