Témat: 29
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
4
Nevysila...vsichni vetsinou zvani po internetu...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.08.2022, 01:54 PM uživatelem
romanbrod.)
Témat: 0
Registrován od: Jun 2022
Hodnocení:
1
Je fakt, že jsem si Randyho přenul na EU normu a jedu jen C, pokud cíleně nepotřebuju do B. Je pravda, že když mi zůstane scan stát na 4 kanálech se stejným hovorem...
Ale to je asi do vedlejšího topicu.
Témat: 127
Registrován od: Aug 2020
Hodnocení:
20
Volačka: Alpinet Plzeň
Minulou neděli jsem se rozhodl , drobet u nás v Plzni rozhejbat CB. Všichni tu žvaníme na VHF, ale já osobně mám k CB daleko bližší vztah.
Válela se mi doma nová nejobyčenější 5/8 od Siria a tak bylo rozhodnuto a na 6m pozink trubky 42/3mm umístil zmíněnou anténu a to celé ( sám) vstyčil na střeše 4 patrové bytovky, bohužel téměř v nejnižším místě Plzně.
Kupodivu tu spousta operátorů má i CB, tak nebyl problém hned udělat večerní popovídaní a otestování v Plzni a přilehlých obcí. Svolávací kanál byl zvolen CH27, který se tu používal v historii. Využívání prozatím o víkendových večerech, ale i to se počítá. Operátoři si chválí modulaci, která je proti VKV sdílenkách , jemnější , příjemnější.
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO