Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zello kanály CZ/SK

Ahoj, podělte se s ostatními o tip na české nebo slovenské Zello kanály. Osobně provozuji také několik kanálu spíše pro svoje potřeby, ale kdyby se někdo chtěl připojit tak více informací na https://vysilackapresmobil.cz

Blog o vysílání na GDR - recenze vysílaček, aplikací, představení Zello kanálů 
:arrow: https://vysilackapresmobil.cz
Odpovědět

Na Zello, zvaném zelí, je založena skupina, respektive komunikační kanál "PMR portejbly". Doporučuji všem, co chodí po kopcích s vysílačkou v ruce.

PMR: Midland G9pro, Yaesu vx-246, Sencor smr600, Motorola T82Extreme, Vertex standart vx-146 (rozdělané)
Dualband: Wouxun kg-uv9k + Nagoya NA-771
CB: Elix K22 + teleskop
Odpovědět

(28.08.2020, 09:28 AM)Honza Klatovy Napsal(a):  Na Zello, zvaném zelí, je založena skupina, respektive komunikační kanál "PMR portejbly". Doporučuji všem, co chodí po kopcích s vysílačkou v ruce.

Bohužel se většina lidí, co tam byla, zase odhlásila... Přitom kdyby se dodržovala aspoň základní pravidla, tak by to byl skvělý způsob, jak dát vědět zejména o neplánovaných portablech ap.

Alinco DR-135 Mk.II, DJ-A446G, DJ-SR1 * Vertex/Yaesu VX-2500E, VX-146, VX-110, FT-60 * ICOM IC-F1610 * Motorola T42, T82 * Danita 2000 * Allamat 296 * AnyTone 5555 * President Randy III
Odpovědět

To je velká škoda. Proč tomu tak je?

PMR: Midland G9pro, Yaesu vx-246, Sencor smr600, Motorola T82Extreme, Vertex standart vx-146 (rozdělané)
Dualband: Wouxun kg-uv9k + Nagoya NA-771
CB: Elix K22 + teleskop
Odpovědět

Údajně se z toho stala debatní místnost, ale osobní zkušenost nemám. Popravdě v Zello nevidím nic perspektivniho. Zatím jsem ho vyuzil je jednou a to , když mi došla baterka v dualbandu a ja trcel v Modleticich, tak jsme s Vranou Chodov pokračoval v rozhovoru na Zello.

President George,Elix Giant, Yaesu FT-60 , Alinco DJ S-45 SQL , Sencor smr-600, Maxon 150, Motorola GP300....
Mapa direktnich spojení CB , sdilenky www.27mhz.site
Odpovědět

za mne je zeli ten nejlepsi komunikator co kdo zatim napsal pro android....v podstate ma telefon hlavne pro chod zeli...a vsichni pro mne zajimavi na tom jedou porad...
Odpovědět

(28.08.2020, 10:05 AM)Honza Klatovy Napsal(a):  To je velká škoda. Proč tomu tak je?

No to zeptej spíš Vendy Bendy, je to jeho kanál... na kterém už taky delší dobu sám ani nejni... Jenže když si někteří jedinci pletli praktickou ohlašovnu portáblů s kecacím kroužkem, přestalo ostatní bavit mít ten kanál aktivní (případně ho odhlásili úplně). Takže tak.
Přitom to mohlo udělat spoustu užitečné práce, místo toho ten kanál leží ladem.

Alinco DR-135 Mk.II, DJ-A446G, DJ-SR1 * Vertex/Yaesu VX-2500E, VX-146, VX-110, FT-60 * ICOM IC-F1610 * Motorola T42, T82 * Danita 2000 * Allamat 296 * AnyTone 5555 * President Randy III
Odpovědět

(29.08.2020, 09:07 AM)Vrána Chodov Praha Napsal(a):  No to zeptej spíš Vendy Bendy, je to jeho kanál... na kterém už taky delší dobu sám ani nejni... Jenže když si někteří jedinci pletli praktickou ohlašovnu portáblů s kecacím kroužkem, přestalo ostatní bavit mít ten kanál aktivní (případně ho odhlásili úplně). Takže tak.
Přitom to mohlo udělat spoustu užitečné práce, místo toho ten kanál leží ladem.

Teď, v tuto chvíli je na Zello přihlášeno 7 (šest - jeden uživatel má dva účty) lidí... Vendy Bendy tam není... Nemělo by to být na vykecávání, ale na operativu. To je můj názor...
Odpovědět

(02.09.2020, 07:55 AM)Sam Přerov Napsal(a):  Teď, v tuto chvíli je na Zello přihlášeno 7 (šest - jeden uživatel má dva účty) lidí... Vendy Bendy tam není... Nemělo by to být na vykecávání, ale na operativu. To je můj názor...

Přesně tak.

Odpovědět

Je v provozu na Zellu nějaký posun? Zkusmo jsem si to nainstaloval, ale od rána je tam ticho jako v kostele. Žije to alespoň o víkendech?
Má nějaký význam třeba kanál CZ-D1? Po dálnicích se pohybuji více než je zdrávo a byl bych rád, kdyby alespoň nějaká neformální komunikační platforma existovala. O CB si moc iluze nedělám, vlastně už ani cymbál nemám.

Midland G9 PRO ~ Baofeng UV5-R
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)