20.09.2020, 05:17 PM
(20.09.2020, 02:30 PM)pcmasterrace Napsal(a): To je pěkná drahota.
3s li-ionky v 18650 obvykle fungují ještě lépe než 4s LFP, aspoň v mojí FT817.
LFP jsou dobré na domácí žvýkání, dát to do skříně akorát. Mají dlouhou životnost, což je fajn. Až na tu hmotnost.
Do terénu nedám dopustit na NCAčka, tj. NCR18650GA v DIY baleních.
100Wh v 0.6kg
Bohuzel mi prijde ze tato odpoved je absolutne mimo mistu. Hledam baterii 12V 10-12Ah. 18650 mi neprijde jako nahrada. Balancer, ochrana podpeti, prepeti, krabicka, ukazatel stavu baterie, kde to mam? Ano muzu si tak epostavit auto ze soucastek, nebo vysilacku, asi to bude lepsi, asi to bude levnejsi, ale u te baterie proste nechci bastlit, na tu baterii se chci spolehnout. A kdyz se divam na ceny kvalitnejsich 18650 neprijde mi ze bych mel usetrit nejak vyrazne. BTW li-on baterka ma proste nizsi ucinnost, z dane kapacity zbude ve finale mene nez u LiFePo4. Ale beru to jako bastlirskou alternativu. Ja dam osobne prednost hotovemu vyrobku zatim. Nerikam ze tomu co jsem nasel, ale zatim nic lepsiho v LiFePo4 neznam (a z ciny s kterou obchoduju pres 20 let si baterku nekoupim, nejsem blazen).
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO