02.09.2020, 12:12 PM
(02.09.2020, 10:47 AM)admin Napsal(a): Romane nebudu mazat nic, z toho co tu zatim probehlo nic nezakonneho nevypliva - nenecham se zastrasovat - i kdyz to mnozi stale nechapou, tak mame v tehle zemi demokracii. A to znamena ze minimalne muze kazdy vyjadrit svuj nazor. Sdělovat frekvence profesionalnich sluzeb neni zakazane, jen se to proste normalne bezne neuvadi. S tim souhlasim a zadne kmitocty ja osobne neuvadim (a to proto, ze vedla cesta trnita nez jsem se k nim dostal). Toto forum neni pro moralisty ani pro bonzaky. Je verejne, je otevrene a kazdy se muze vyjadrit. To je princip tohoto fora.
Jmeno toho kdo mi vyhrozoval si necham pro sebe, nebudu bonzak - jedine co si z toho odnasim, ze s dotycnym si nemam vic co rict, ale to je zivot :-)
ten dotycnek by mel jit do koupelny,podivat se do zrcadla a poradne tomu co uvidi nafackovat protoze nevi nic a vyhrozuje blbostma. Za prve-kmitocty pridelene profi sluzbam lze bez problemu najit primo v databazi CTU. Za druhe-co s tim ma co do cineni Urad na ochranu osobnich udaju? tuk tuk na celo za takovej blabol...kdyz uz tak Urad na ochranu utajovanych skutecnosti...a nic z toho neni utajovana skutecnost kdyz to jde na ofiko strankach dohledat... a na system pegas matra tady nikdo nema techniku a pristup do toho systemu...ten je utajovana skutecnost...tedy-dotycneho (ne)zdravim ,vzkazuju at se stara o svoje,a (ne)preji klidny a spokojeny zivot. Cest praci