před 3 hodin(y)
Nabizim vsepasmovy, multimode, digital prijimac ATS25 Max Decoder ⅡG
Full Radio Digital DSP FM LW MW SW SSB Receiver 2.4 Inch Touch Screen 64-108MHz Bluetooth Radio Receiver
Jedna se o vylepsenou verzi posledniho modelu ATS25 Max Decoder II ve verzi G.
Tato verze G (Yunsut) ma na rozdil od predchozi Max Decoder II verze:
- zadni panel se stinenim Cu folii a tim zvyseni odolnosti proti nezadoucimu ruseni,
- horni a spodni viko jsou bez anodizovane vrstvy pro spravne propojeni stineni sasi na PCB
- ma vyvedeny Bluetooth signal na separatni konektor na zadnim panelu,
- nove vylepsene pasmove filtry,
- vyssi kapacitu vestavene baterie 4000mAh
a dale obsahuje nizkosumovy LNA predzesilovac, rezim pro anteny s vysokou impedanci Hi-Z a nejnovejsi verzi firmware 2.1 Air beta umoznujici primy prijem digitalnich provozu jako je napr. FT8, FT4, RTTY, Hell, Wefax apod. bez dalsiho hardwaru. Pres Wifi je mozne provest aktualizaci primo z prijimace, sam si hleda
nove verze k dispozici. Aktivacni kod je instalovan od vyrobce.
Zarizeni je nove, nepouzivane v puvodnim baleni s veskerym prislusenstvim vcetne vsech anten (3x)
PC: 3200 (verze G)
Nyni: 2500Kc a zaslu na vlastni naklady !
Duvod prodeje: lezi nevyuzity
Kontakt: indians@xsmail.com
Full Radio Digital DSP FM LW MW SW SSB Receiver 2.4 Inch Touch Screen 64-108MHz Bluetooth Radio Receiver
Jedna se o vylepsenou verzi posledniho modelu ATS25 Max Decoder II ve verzi G.
Tato verze G (Yunsut) ma na rozdil od predchozi Max Decoder II verze:
- zadni panel se stinenim Cu folii a tim zvyseni odolnosti proti nezadoucimu ruseni,
- horni a spodni viko jsou bez anodizovane vrstvy pro spravne propojeni stineni sasi na PCB
- ma vyvedeny Bluetooth signal na separatni konektor na zadnim panelu,
- nove vylepsene pasmove filtry,
- vyssi kapacitu vestavene baterie 4000mAh
a dale obsahuje nizkosumovy LNA predzesilovac, rezim pro anteny s vysokou impedanci Hi-Z a nejnovejsi verzi firmware 2.1 Air beta umoznujici primy prijem digitalnich provozu jako je napr. FT8, FT4, RTTY, Hell, Wefax apod. bez dalsiho hardwaru. Pres Wifi je mozne provest aktualizaci primo z prijimace, sam si hleda
nove verze k dispozici. Aktivacni kod je instalovan od vyrobce.
Zarizeni je nove, nepouzivane v puvodnim baleni s veskerym prislusenstvim vcetne vsech anten (3x)
PC: 3200 (verze G)
Nyni: 2500Kc a zaslu na vlastni naklady !
Duvod prodeje: lezi nevyuzity
Kontakt: indians@xsmail.com
"Apple, Adat & RGO One freak"