27.08.2023, 10:52 AM
Od posledního příspěvku , mi rukama prošly 2 kusy tohoto zařízení . Doma jsem měl vždy další kousky jako Kenwood th f7 , Icoma T70E a tak se stanice prodala a zpět po case koupila jiná . Nyní se u mě objevil zánovní , netknuty kousek s tím, ze už u me zůstane natrvalo , protože svým způsobem nemá v dané specifikaci , konkurenci . Ano , nemá krok 6,25 a leteckej 8,33 , ale to ničemu nevadí . Ani pmr stanice za 500kc nemá přesný kmitočet na tisíciny …
Proč ale píšu . Jelikož je stanice bez známek použití a tento stav se snažím udržovat i během používání stanice , tak se mi naskytla otázka ohledně pouzdra. Otázka zní , bylo někdy k dostání originální pouzdro na tuto stanici? Ja osobně nic nezaznamenal a na netu nenasel.
Na eBay se nedávno objevilo pouzdro , které má být pro ft60 . Nezbuzuje mi moc důvěry , ale třeba tu někdo má nějakou svoji zkušenost s touto problematikou.
Proč ale píšu . Jelikož je stanice bez známek použití a tento stav se snažím udržovat i během používání stanice , tak se mi naskytla otázka ohledně pouzdra. Otázka zní , bylo někdy k dostání originální pouzdro na tuto stanici? Ja osobně nic nezaznamenal a na netu nenasel.
Na eBay se nedávno objevilo pouzdro , které má být pro ft60 . Nezbuzuje mi moc důvěry , ale třeba tu někdo má nějakou svoji zkušenost s touto problematikou.
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO