21.02.2022, 06:19 AM
Chápu k čemu je opakovač jako takový, chápu princip. Nechci d tohoto vlákna tahat tématiku hotspotu, jen jsem myslel, že by zařízení které už někde je a plní jinou funkci (hotspot) šlo programově upravit tak aby z něj byl opakovač. Resp. dovedu si představit, že se dá nějak dálkově "přepnout" do funkce opakovače nebo hotspotu a v úplne klidovem rezimu prostě nedělá nic - rozuměj je zticha. Když si chce Karel Ostrava pokecat s Frantou Plzeň, tak si franta plzeň "nějak" nahodí hotspot (ten se po hodině od nahození vypne sám - nebo ho může někdo vypnout ručně) a když Alpinet potřebuje tak si nějak nahodí opakovač a může používat opakovač (který se opět třeba po hodině sám "vypne") - defaultně nepojede nic, technika bude "čekat" :-) nebylo by to krásné spojení a využití techniky? Aby se vci nažrali a koza zůstala celá - vždyŤ by mohlo vše kooperovat a sdílet jednu techniku a nemuselo by překážet nikomu, resp. mohlo by všem pomáhat. Ale to byla jen taková vsuvka :-) samozřejmě že umístění (aktuální) plzeňského hotspotu není pro opakovač ideální.
Sám jsem opakovače před těma xx léty využíval, bylo to fajn (na tehdejší dobu skoro zázrak).
Sám jsem opakovače před těma xx léty využíval, bylo to fajn (na tehdejší dobu skoro zázrak).
Alpinet Plzeň administrátor tohoto fóra - pokud máte problém nebo nápad nebo snad pochvalu, napište to do sekce https://forum.svysilackou.cz/forumdisplay.php?fid=26
CB Klub Domažlice - OK1RDO