Fórum o vysílání a vysílačkách a o všem kolem

Úplná verze: Proč tohle fórum vzniklo?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
O založení podobného fóra jsem přemýšlel dávno. Je to pro mě výzva, dar komunitě, dar přátelům a kolegům, prostě podpora komunity kolem vysílání a vysílaček - nic víc, nic míň. Rád píšu, rád si ukládám zajímavé informace na později. Samostatné a nezávislé fórum, které není závislé na žádném dalším systému a kde nikdo nikomu nic nezakazuje. I když se dnes prakticky vše snaží přesunout na sociální sítě, přesto si myslím, že právě klasické fórum jako toto má šanci a může být přínosem. Snad to tak bude, to nikdo neví :-) Michal Stod (admin)
Michale..ja tomu co pises verim...to se chytne...hned to jdu roztroubit po znamejch
Budu se snažit Romane ;-) děkuju za podporu.
Snad tomu tak bude. Sám nemám facebook a ani nemám v plánu zakládat. Takže dobrý nápad.
(25.08.2020, 07:09 PM)Honza Klatovy Napsal(a): [ -> ]Snad tomu tak bude. Sám nemám facebook a ani nemám v plánu zakládat. Takže dobrý nápad.

Honzo pevně doufám, že tomu tak bude. Účelem je opravdu nabídnout platformu komunitě, já sám nejsem ani mistr v radiotechnice, ani elektroinženýr ani češtinář ani spisovatel. Ale cítil jsem potřebu něčeho takového. Tak snad se to podaří, ale to už je v rukou nás všech, já sám to nedokážu zaplnit :-)
Není nad pěkné, přehledné, dle kategorií rozdělené fórum. Facebook již nekolik let nemám a jsem spokojenej. Na fóru jsou informace snadno dohledatelný... Skvělej nápad a věř, že v tom nejsi sám.
Pratele..toto forum vzniklo proto aby nehrozilo dostat ban...jako jinde...za slovo Baofeng nebo yagi....
(27.08.2020, 06:11 AM)roman brod Napsal(a): [ -> ]Pratele..toto forum vzniklo proto aby nehrozilo dostat ban...jako jinde...za slovo Baofeng nebo yagi....

nejen pro to Romane, vzniklo hlave a predevsim aby se dalo diskutovat nejak organizovane, predevsim pak pro ty co pozdeji chteji hledat informace nebo pro diskutujici. Toto forum neni nahrada klasickeho webu, jako cbpmr.cz nebo cbradio.cz nebo pmrvcechach atd. nejsou zde recenze ani clanky, jsou zde informace a diskuse k nim a predevsim diskuse problemu nebo proste temat, ktere uzivatele zajimaji opravdu. A ano, ban za Baofeng tady nedostanes, ale to neznamena ze podporujeme veci ktere nejsou zakonne.
Ja vim..Michale...nic se nepodporuje co neni košér....ale vyzkouset se ma vsechno...je tak?
(27.08.2020, 08:52 AM)roman brod Napsal(a): [ -> ]Ja vim..Michale...nic se nepodporuje co neni košér....ale vyzkouset se ma vsechno...je tak?

Vzdyt ty to znas Smile presne jak pises