Fórum o vysílání a vysílačkách a o všem kolem

Úplná verze: Diplom Chodsko
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, po několika letech obnovujeme vydávání diplomu Chodsko, který dříve vydával OK1KQJ.

Podmínky jsou na našich stránkách
http://www.cbklub.cz/diplomy/

Radioklub OK1RDO vyhlašuje diplom “Chodsko”.
Podmínky diplomu

Do diplomu se počítají spojení se stanicemi, které mají stanoviště v okrese Domažlice, nebo se stanicemi, které pracují z okresu Domažlice (DDO).

Diplom se vydává za zisk 40 bodů.
Za spojení na KV pásmech platí 1 bod.
Za spojení na 6m a VKV pásmech 2 body.
Za spojení s klubovou stanicí platí 4 body.  

Platí spojení všemi druhy provozu.

Během jednoho kalendářního roku platí, že lze navázat s jednou stanicí jedno spojení na KV a jedno na VKV, jedna stanice vám tedy během kalendářního roku může přinést až tři body, klubová stanice osm bodů. (případně dvojnásobek, viz. níže)

Neplatí spojení přes převaděče, avšak jednou za kalendářní rok lze započítat spojení s převaděčem OK0BL (Čerchov), převaděč nelze pouze aktivovat, musí proběhnout spojení s protistanicí, kterou je nutné uvést v žádosti. Protistanice nemusí být z okresu Domažlice.
V době konání Vavřinecké pouti – Chodských slavností (konají se během víkendu v srpnu, přesný datum viz www.chodskeslavnosti.cz ) lze za navázaná spojení započítat body dvojnásobně.
V době konání setkání CB&HAM na Baldově u Domažlic, obvykle víkend v září, platí body dvojnásobně. Přesný termín bude vždy upřesněn na webových stránkách a facebooku.

Pořadatel může rozhodnout o vyhlášení dalších termínů s dvojnásobným bodovým ziskem.
Spojení platí i zpětně od 31.10.2017 (získání licence OK1RDO)
O diplom mohou žádat i posluchači, bodování stejné jako u koncesovaných stanic.
V žádosti o diplom prosím uveďte seznam spojení, QSL lístky nebo jiná potvrzení nejsou potřeba. Diplom v pdf bude vydán zdarma, na přání zašleme tištěný diplom za poplatek 150 Kč. Žádosti posílejte na níže uvedenou e-mailovou adresu. 
Pořadatel zvažuje zavedení speciální ceny, např. medaile, za zisk dvojnásobného počtu bodů, tj. 80. Bude upřesněno.
Seznam stanic:
Klubové: OK1RDO, OK1KDO, OL3Y, OK1KNF, OK1KQJ, OL3A

Ostatní: OK0BL, OK1NYD, OK1HRD, OK1MPD, OK1TX, OK7TW, OK1CRM, OK2BY, OK1FFV, OK1ZSV, OK1XBF, OK1IBB, OK1DC, OK1NMJ, OK3KM, OK1SH, OK1HSL, OK1IBP, OK1ZAJ, OK9DAT, OK1FFW, OK5KM, OK1IES, OK1WN dále členové OK1KQJ, vysílající ze své základny ve Staňkově (OK4RQ, OK1MR, OK1AY aj.), členové OK1RDO a hostující operátoří, vysílající ze své základny na Baldově (OK1GU, OK9MEM, OK7BA aj.), členové OK1KDO/OL3Y, vysílající ze svých základen na Vavřinečku a na Čerchově. Další stanice viz callbook, qrz.com atd.
Manažer: OK1NYD, Pavel Nový, ok1nyd@gmail.com
Doporučujeme sledovat klubový web cbklub.cz a facebook CB klub Domažlice