Fórum o vysílání a vysílačkách a o všem kolem

Úplná verze: CB HOTSPOTY
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jirka Hůry (OK1ZJV) vymyslel a vyrobil a následně pomáhá s implementací sítě hotspotů na CB pásmu. Jedná se o síť radiostanic vzájemně propojených přes internet. Prostě a jednoduše, pokud vysáláte tak aby vaše vysílání zachytil alespoň jeden z hotspotů (např. u Českých Budějovic) tak všechny ostatní hotspoty např. celou Českou republikou (a i Slovenskem) budu toto vaše vysílání reprodukovat, tedy vysílat. A pokud to uslyší někdo kdo je v dosahu hotspotu u Ostravy, tak vám může odpovědět a opět to uslyší všichni tedy včetně vás. Jen je třeba stanice která umí CTCSS tóny vysílat (poslouchat můžete čímkoliv).

Více informací např. na:

Autor projektu: http://ok1ocb.cz/cbradio/

Status hotspotů: http://cbradio.ok1ocb.cz:60006/

Mapa hotspotů: https://www.cbpmr.info/

Zello kanál pro poslech provozu: https://vysilackapresmobil.cz/kanaly-zel...cz-cbspot/
Za mne zcela nesmyslne nastaveny trunkova sit prolinkovana po internetu bez ridiciho kanalu ucpavajici pul cb pasma jednim jedinym hovorem...a slysitelna pri podminkach v italii,recku i anglii....jsem zvedav co se bude dit az okolni telekomunikacni urady prepadnou nase čtú s protestem ze to tam rusi a bude se to muset resit...to bude penez v haji...
Je to moc pěkné , poslouchat v Itálii minimálně na čtyřech CB frekvencí, to jejich  tlachání... 59 Big Grin
ýdělečné Zello, to je taky zajímavý projekt
No hlasil mne Venda Brdy ze i v Recku bylo slyset jeden hovor od nas na 5 kanalech najednou ..59...kdy se cizina ozve na čtú ze tahle trunkova sit bez ridiciho kanalu jim tam maze a vadi?
no konecme....to ji, to trvalo ale
Tak zatím je to jen návrh, tak uvidíme, co bude finální podoba.
doufam ze to takhle nenechaji...to je malo
ja bych navrhoval pouze dva kanaly...jeden vstop po cele CR...druhy vystup po cele CR...a vetsina amastanic co na to pouzivaji a vydavaji za CB stanici SPLIT umi...
no po precteni tech "pripominek" k chystanemu VO pro CB si myslim ze jsou jen dve moznosti ..1- nebude se VO vubec menit protoze az si to na čtú prectou tak pomrou smichy 2- az si to prectou a uvedomi si co ze to tam je za lidi(dle tech "pripominek")..tak CB zrusi uplne a pro jistotu i pasma kolem..